- arkusz ciasta francuskiego
- łyżka masła
- 20- 25 dag pieczarek
- 1/2 pęczka liści zielonej pietruszki
- odrobina gałki muszkatołowej
- sól do smaku
- pieprz do smaku
Przygotowanie:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOl-X_p1n0GjDbc9hxwC5QxTQuCpc05kVmoTcjLSQTR_ErL_L41pFIaRfU4zSSvJRZ3Qg2Pdm_Z2-BNl8jz1XjaqJbMmhnoDVtu8x-Ri4wKeMdiipa85Et86qHe7UAJRyQaUfqG24K8hO1/s1600/IMG_20150131_155000.jpg)
2. Szklanką wycięłam na cieście francuskim kółka. Na środek każdego z nich ułożyłam pieczarki.
3. Wstawiłam do rozgraznego do 200 stopni piekarnika. Piekłam na złoty kolor około 18 - 20 minut.
Brak komentarzy
Prześlij komentarz