Produkty na 2 porcje:
- 4 szklanki posiekanego arbuza
- 1 szklanka pokruszonego lodu
- 4 łyżeczki miodu
- 0,5 łyżeczki czarnego pieprzu
- 2 szklanki kefiru albo mleka
- świeża mięta (opcjonalnie)
Przygotownie:
- 4 szklanki posiekanego arbuza
- 1 szklanka pokruszonego lodu
- 4 łyżeczki miodu
- 0,5 łyżeczki czarnego pieprzu
- 2 szklanki kefiru albo mleka
- świeża mięta (opcjonalnie)
Przygotownie:
1. Arbuz, pokruszony lód, miód, kefir, czarny pieprz i kilka listków mięty zmiksowałam w blenderze.
2. Rozlałam do szklanek i udekorowałam miętą.
Podałam schłodzone.
jak mawiał dziadzio w konopielce ....
OdpowiedzUsuńchryste elejson arbuz, kyrle elejon miód...
*mniam